Du er her : Forside : Frokost : Vegetar : Champignonpostej | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1335 | 334 | 14% | 27% | 58% |
Ingredienser | Kommentar |
500 gr. Champignon 300 gr. løg 50 gr. hasselnødder 175 gr. kogte ris 2 æg 2 dl. skummetmælk 1 spsk. olie ½-1 tsk. timian (efter behag) salt og peber ½ spsk olie til at smøre formen Tilbehør: 4 stk groft brød. |
Fremgangsmåde |
Champignonerne hakkes groft og ristes på en tør pande indtil al væden er dampet bort. Svits hakket løg og pressede hvidløg i olien. Når alt er afkølet blandes de kogte ris sammen med de hakkede nødder, de sammenpiskede æg og mælken. Bland krydderierne i massen og fyld den derefter i en smurt form. Bages i ca. 1 time ved 200 grader. Retten er bedst, når den er lun og man kan servere div. groft brød/flutes dertil. |