Kalorielet - Champignonpostej


Champignonpostej

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41335333.7514%27%58%


IngredienserKommentar
500 gr. Champignon
300 gr. løg
50 gr. hasselnødder
175 gr. kogte ris
2 æg
2 dl. skummetmælk
1 spsk. olie
½-1 tsk. timian (efter behag)
salt og peber
½ spsk olie til at smøre formen

Tilbehør:
4 stk groft brød.




Fremgangsmåde
Champignonerne hakkes groft og ristes på en tør pande indtil al væden er dampet bort.
Svits hakket løg og pressede hvidløg i olien.
Når alt er afkølet blandes de kogte ris sammen med de hakkede nødder, de sammenpiskede æg og mælken.
Bland krydderierne i massen og fyld den derefter i en smurt form.
Bages i ca. 1 time ved 200 grader.

Retten er bedst, når den er lun og man kan servere div. groft brød/flutes dertil.

Print