Du er her : Forside : Dessert : Himmelsk æbletærte | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
1 | 1,07 | 380 | 380 |
Ingredienser | Kommentar |
Dej: 30 g let mayonaise 30 g mel en anelse SØD Fyld: 1 revet æble ( gerne sødt ) lidt citronsaft 15 g sukkerfri syltetøj kanel 125 g græsk youghurt 10% SØD |
Desserten kan gøres 80 kcal lettere ved at halvere mængden af græsk youghurt. |
Fremgangsmåde |
Alle ingredienserne til dejen røres sammen og forbages i en 200 grader varm ovn i ca.10-15 min. i et lille tærtefad. Bland det revne æble med citronsaft , kanel og syltetøj. Hæld det ovenpå den forbagte tærte og bages i ca. 10-15 min. Lav en creme af 125 g græsk yoghurt, SØD og evt. lidt vanillekorn, og kom den ovenpå den varme tærte. |