Du er her : Forside : Forret : Fisk : Avocado med krabbekød | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,06 | 1040 | 260 |
Ingredienser | Kommentar |
1 avocado 200 g krabbekød fra ds 2 stilke blegselleri 6 radiser 1 skalotteløg 3 spsk citronsaft 3 spsk estragoneddike salt peber salatblade Dressing: ½ dl kærnemælk 1 æggeblomme 1 tsk tomatpuré Serveres med ½ stk ristet toastbrød |
Fremgangsmåde |
Pil avocadoen og skær kødet i terninger. Kom det i en skål. Fjern "flipstiverne" fra krabbekødet, skil det med en gaffel. Kom det i skålen med hakket blegselleri, radiseksiver og finthakket løg. Tilsæt eddike, citronsaft, salt og peber. Pisk dressingen sammen. Læg små salatblade (eller snittet salat) i 6 glasskåle. Fordel fyldet over og læg 1 skefuld dressing øverst. Det ristede toastbrød lægges ved. |