Du er her : Forside : Frokost : Fjerkræ : Kalkunsalat | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,72 | 1600 | 400 |
Ingredienser | Kommentar |
200 g kogt kalkun 100 g kvark (fedtfattig) 150 g cheasy A-38 4 ringe ananas fra dåse 100 g asparges fra dåse 2 tsk citronsaft 2 tsk sennep salt, peber 1 tsk sukker |
Kalorietallet er kun for salaten. Kalorieindholdet er inkl. brød. |
Fremgangsmåde |
A-38, kvark, citron og sennep røres sammen. Tilsæt ananas og asparges. Skær kogt kalkun i tern og tilsæt. Smag til med salt, peber og sukker. Serveres på 100 g groft brød, pyntet med salat, tomatbåd og lidt karse/persille. |