Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Gartnerens kyllingebryster | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,56 | 1855 | 464 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g kyllingefilet i strimler 1 porre (tyndt strimlet) 4 tsk. fransk sennep 2 fed hvidløg (hakket) salt peber 1 spsk. olie 1 gulerod (tyndt strimlet) 2 dl. bouillon 1 dl. sherry 1 dl. kokosmælk light 1 dl. ærter jævning kulør Champignonris: 200 g løse ris 200 g champignoner 1 spsk. olie salt peber |
Fremgangsmåde |
Start med at koge risene. Kyllingekødet svitses sammen med porre, hvidløg og gulerødder. Tilsæt bouillon, sennep, sherry og kokosmælk og giv det hele et opkog. Skru ned for blusset og lad det simre ca. 15 min. Tilsæt ærter og smag til med salt og peber . Kulør kan tilsættes og retten kan evt. jævnes med maizenajævner. Champignonerne renses, snittes og svitses i olie på en pande. Når de er pænt brune tilsættes de kogte ris og det hele vendes rundt. Smages til med salt og peber. |