Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Kalkunpakker | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,73 | 1705 | 426 |
Ingredienser | Kommentar |
500 g kalkunbryst 1 pore 250 g champignon 1 rød peber 1 rødløg (lille) 1 rød chili 2 skiver ananas Marinaden: 3 spsk. hvidvinseddike 3 fed hvidløg 2 spsk. heinz tomatketchup 2 spsk. dijonsennep 1 tsk. stødt chili salt peber 1 tsk. flydende honning 1 tsk. paprika tsk. karry 1 løg (lille) 1 spsk. sojasauce Tilbehør: 200 g løse ris |
Fremgangsmåde |
Bland alle ingredienserne sammen til marinaden. Løget og hvidløgene skal være finthakkede. Kalkunbrystet skæres i meget tynde stykker som lægges i marinaden mindst 2 timer, eller helst natten over. Kalkunen svitses i en slip let pande, eller helst i en wok, som er smurt med meget lidt olie (brug evt. en oliespray) Vendes godt rundt, så det bliver svitset på alle sider ca. 3-4 min. Tilsæt resten af marinaden og vend det rundt sammen med kødet i 3-4 min. Fordel kødet på 4 stykker stanniol der er så store at de let kan bukkes omkring kødet. Grønsagerne renses. Porren og champignonerne skæres i fine skiver, og peberfrugten skæres i små strimler. Chilipeberen deles på langs, og vil man ikke have det så stærkt, fjernes kernerne og chilien skæres i meget små stykker. Derefter svitses grønsagerne på panden i sojasaucen ca. 2-3 min. og fordeles over kødet. Pakkerne lukkes, sættes i et ovnfast fad og bager i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Risene koges. |