Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Mexicansk gryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 0,91 | 860 | 430 | 22% | 24% | 55% |
Ingredienser | Kommentar |
200 g hakket svinekød 3-6% 1 lille løg 1 squash, ca. 250 g 25 g chorizopølse (kan undlades) 1 lille glas tacosauce, ca. 2 dl 1 dl bouillon 1 tsk oregano salt og peber Tilbehør: 100 g ris |
|
Fremgangsmåde |
Kog risene. Hak løget i tern. Skær squashen i tern. Skær pølsen i små tern. Svits kødet i en gryde i lidt vand til det har skiftet farve. Svits løg, squash og pølse i kødet. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano. Lad retten koge uden låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber. |