Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Bankekød | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 0,57 | 725 | 363 |
Ingredienser | Kommentar |
200 g skært oksekød 150 g gulerødder 100 g hakket løg 5 dl bouillon (vand + 1 terning) 5 laurbærblade salt & peber 25 g maizenamel kulør Tilbehør: 300 g kartoffelmos (lavet på skummetmælk uden smør; se opskrift i kartotek) |
Fremgangsmåde |
Brun kødet i lidt vand i en gryde, tilsæt gulerødderne, der er skåret i skiver. Tilsæt hakket løg, bouillon, laurbærblade, salt og peber. Læg låg på gryden og lad det småsimre i ca 45 minutter til kødet er helt mørt. Jævn retten med maizenamel og tilsæt eventuelt lidt kulør. |