Du er her : Forside : Frokost : Fjerkræ : Tærtefyld | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,78 | 955 | 239 |
Ingredienser | Kommentar |
Fyld: 250 g. broccoli 250 g. champignon 1 løg 125 g kalkunbacon 200 g kalkun 1 æg 3 æggehvider ¼ l. fløde 13% 100 g. letvægter ost salt, peber, muskat |
Husk at kalorierne er uden selve tærtebund!!! |
Fremgangsmåde |
Broccolien plukkes i mindre stykker og koges i letsaltet vand til de er møre. Bacon klippes i små stykker og brunes på en pande. Bacon tages af. Løg hakkes og kommes på en pande med champignon, der er skåret i skiver , og det hele steges til der ikke er mere væske tilbage. Fyldet tages af panden og kalkunen skæres i små tern og brunes. Rul tærtedejen ud og beklæd en tærteform Kom løg-champignon blandingen i og herefter broccoli, kalkun og bacon. Æg, æggehvide, fløde, revet ost samt salt, peber og muskat piskes sammen og hældes over grøntsagerne Bages midt i ovnen ved 250 grader i ca. 25-30 min |