| Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Enebærgryde | Tilbage |
| Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
| 4 | 1,29 | 1800 | 450 |
| Ingredienser | Kommentar |
| 500 g skært oksekød 1 spsk olivenolie 2 små hakkede løg salt, peber 10 enebær, knust i morter 250 g champignon 1 dl Tamari soya 2 dl vand ½ l skummetmælk, pisket med 2 store spsk maizena. Tilbehør: 200 g ris eller kartoffelmos af 1 kg kartofler |
| Fremgangsmåde |
| Varm olien i en gryde. Tilsæt løg, salt, peber, stødte enebær og til sidst kødet. Dette brunes og svampe, soya og vand kommes ved. Småsimrer i 45 min, hvorefter det jævnes med maizenablandingen. Smages til. |