Du er her : Forside : Bagværk : Burgerboller | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
8 | 2,21 | 2550 | 319 |
Ingredienser | Kommentar |
3 dl. skummetmælk 2 spsk. olie 25 g gær 1 spsk. sukker 2 tsk. salt 200 g hytteost 175 g fuldkornshvedemel 350 g hvedemel (ca.) 1 æg (til pensling) |
Fremgangsmåde |
Mælken lunes. Heri opløses gær, sukker, salt, olie og hytteost. Fuldkornshvedemel kommes i og herefter lidt efter lidt hvedemel. Dejen hæver i ca. 45 minutter. Æltes igennem - måske skal du bruge mere mel. Formes til boller som trykkes helt flade, ca. 10 cm. i diameter. Hæver på to plader. Efterhæver tildækket i ca. 15 minutter. Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen. Bages ved 225 gr. i 15 - 20 minutter |