Kalorielet - Spansk gryderet


Spansk gryderet

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
41,221750437.5


IngredienserKommentar
400 g svinesmåkød
125 g kalkunbacon
1 ds hakkede tomater
1 grøn peber
250 g champignoner
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet peber
1/4 tsk paprika
2½ dl kaffefløde
Kulør

Tilbehør:
200 g ris.


Fremgangsmåde
Kødet renses for fedt og hinder.
Skæres i tynde skiver og bankes lidt.
Kødet brunes.
Bacon, der er skåret i småstykker, flåede tomater, grøn peber i strimler og champignoner i skiver kommes i gryden.
Salt, peber og paprika drysses over.
Fløden tilsættes sammen med kulør.
Retten skal derefter småsnurre i 45 min.
Gryderetten smages til med salt.
Risene sættes over, koges efter anvisning på pakken.

Print