Kalorielet - Kinesisk gryderet


Kinesisk gryderet

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
4?


IngredienserKommentar
2 løg
3 stilke bladselleri
2 gulerødder
250 g champignon
400 g svine- eller kalkunkød i strimler
200 g grønne bønner
200 g bønnespirer
2 spsk majsstivelse
2½ dl hønsebouillon (vand + terning)
1 spsk soyasauce

Tilbehør:
200 g ris (tørvægt)


Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning på pakken.
Hak løg, bladselleri og gulerødder groft. Skær champignon i mindre stykker. Svits kødet i lidt vand i 4-5 minutter. Tag det op. Svits grøntsager 8-10 minutter, undtagen bønnespirer. Kom kødet tilbage i gryden sammen med bønnespirer. Rør majsstivelse sammen med bouillon og soyasauce, hæld det i retten, og kog i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber.

Print