Kalorielet - Fyldte rødspætter


Fyldte rødspætter

- indsendt af: Lene

AntalKalorietalKalorierKal. pr. Per.ProteinerFedtKulhydrater
40,631263315.75


IngredienserKommentar
4 rødspætter
200 g rejer
salt og peber
50 g revet ost, Letvægter 6%

Flødeostesauce med spinat:
300 g frisk eller frossen spinat
4 skalotteløg
3 dl fiskebouillon
100 g cheasy flødeost
saft af ½ citron
salt og peber
lidt jævning

Tilbehør:
600 g Aspargeskartofler




Fremgangsmåde
Rens, skyl og tør fiskene og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Fordel rejer og ost over fisken samen med lidt salt og peber. Dæk fadet med folie. Stil retten i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min. Fjern folien de sidste 5 minutter, så osten får farve.
Kog kartoflerne.
Rens spinaten godt og damp den 2 min med det vand, der hænger ved fra skylningen. Eller damp den frosne spinat, til den er varm og mør.
Sauce: Hak løgene og svits dem i lidt vand til de er klare. Tilsæt bouillon og kog i ca. 2 min.
Tilsæt flødeost og kog saucen ved svag varme til osten er smeltet. Tilsæt den dampede spinat og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server fiskene med de kogte pillede aspargeskartofler.

Print